Левски взима играча, "избухнал" най-ярко срещу ЦСКА през този сезон - тимът му го пуска


Левски взима играча, "избухнал" най-ярко срещу ЦСКА през този сезон - тимът му го пуска
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

13626 0

Продължават спекулациите около трансферните планове на Левски през лятото. Според най-новата информация "сините" са заинтересовани от поредна фигура от отбора в Първа лига, от който ще се "пазарува" най-сериозно.

Оказва се, че освен интерес към старши треньора Станислав Генчев и към някои водещи играчи на Крумовград, сред които голмайсторът на шампионата ни Алекс Колев, Левски има такъв и към бразилеца Патрик Луан, съобщи "Мач Телеграф".

Ново 20: Левски искал и Патрик Луан от Крумовград

Той има 24 двубоя и 5 попадения в Първа лига, но само преди дни записа най-доброто си представяне и "избухна" срещу големия враг на "сините" - ЦСКА. Той отбеляза два гола след две асистенции на Алекс Колев при зрелищното равенство 2:2. А рядко се случва играч да отбележи две попадения в един мач срещу "армейците", и то като гост.

Патрик Луан бе взет от Крумовград през лятото на 2023 година, като договорът му е до 2025-а. Според изданието дебютантът в елита е готов да го пусне, като ще преговаря с Левски за трансферната сума на 25-годишния футболист.

Станислав Генчев отива в Левски?

Патрик Луан е играл в доста голям период от кариерата си в Швейцария - за Сион, Криенс, Шафхаузен. Освен това е бил и в Швеция - в Йоребро. Освен с него и с Колев, "сините" са свързвани и със Серкан Юсеин. Появи се и информация, че Левски си е набелязал и защитник в Първа лига за заместник на Хосе Кордоба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички