Изхвърлен от Левски веднага си намери топ отбор


Изхвърлен от Левски веднага си намери топ отбор
Снимка: Оф. сайт на Левски

1808 0

В Левски се отказаха един от големите таланти на "синята" школа в последните години, след като от клуба решиха да се разделят с Атанас Кабов преди няколко дни, а Славия бързо "прилапа" футболиста, връчвайки му договор за следващите 3 сезона (до лятото на 2023 година). 

На официалния сайт на "белите" беше оповестено привличането на крилото, който е едва на 21 година, но е част от професионалния футбол у нас в последните няколко години. През миналия сезон той беше сред титулярите на Витоша (Бистрица), където беше отдаден под наем от Левски. Именно преминаването му под наем в този отбор беше използвано от Васил Божков да покаже вмешателство на Бойко Борисов в Левски. Преди това той е играл още за Ботев Враца и Царско село. 

Въпреки че в Левски имат остра нужда от дълбочина в състава, шефовете на "Герена" са преценили, че няма място за Кабов в селекцията на Георги Тодоров. Именно треньорът преди няколко дни се изказа критично за крилото: "Да, Кабов тренира с отбора, но трябва да започне да играе сериозно футбол. Има страшни качества, но футболът се играе в двете фази", каза тогава Тодоров. 

И, докато това е поредният напуснал Левски през това лято, селекцията продължава да върви тромаво. Стигна се до там, че изненадващо "сините" се отказаха от услугите на цел №1 в последните няколко седмици (подробности тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички