Изгубената нормалност унищожава "Левски"


Изгубената нормалност унищожава "Левски"

1480 0

Нищо в "Левски" не е като в нормален клуб. Като се започне от играта, мине се през организацията и се стигне до собственика. А най-лошото е, че изгубената нормалност погубва още повече и без това слабия в момента отбор.

Без да ставаме адвокати на "сините" футболисти и треньори, които достатъчно посрамиха емблемата, оценяваме, че ситуацията, в която работят, не е нормална за работа. Не звучи никак сериозно феновете на клуба от цяла България да атакуват дни наред Тодор Батков, а президентът да не се появява, за да потуши напрежението, което увисва на врата на играчите. Не е нормално няколко часа след победата над Локо (Сф), колкото и измъчена да е тя, той да признава в прав текст, че "гледал мача с Монтана на някакъв си телевизор при някакви си българи". Не е нормално с усмивка на лице Батков да обяснява как бави заплатите, а лицензът е под въпрос. И за капак да обещава, че "ще опита" да го вземе все пак и да иска помощ от феновете.

Обстановката в "Левски" е напълно НЕнормална за футбол и в този момент няма как отборът да върви напред. Ситуацията е толкова странна, че абстрахирайки се от предните провали, след заслужената победа над Локо (Сф) почти никой от състава не посмя да каже смело "Да, играхме добре днес". Всеки се свиваше и не смееше да похвали труда си, защото след пораженията от ЦСКА и Монтана все от някъде тярбва да се започне и победата над Локо е едно прилично начало.

Най-доброто, което може да се случи на "Левски", е феновете и Тодор Батков да седнат и да се разберат помежду си, далеч от камерите. След това босът да седне на светло, а не в тъмна нощ два часа след мач на отбора си, който на всичкото отгоре не е гледал, и да обясни какво се случва. Едва тогава може да се говори за функциониращ клуб и да се търси отговорност защо Гонзо е сбъркал състава си, защото Педро не може да уцели вратата от два метра, а Белаид продължава да се пласира по-комично и от шестокласник в час по физкултура.

"Герена" прилича на арена на битка, а не на нормално място за работа и в тази обстановка 3-ото или 4-ото място си е чист късмет за отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички