Ивков нареди Сираков редом до Михайлов и Лечков: Шегувахме се с един приятел, че трябва да докарат водното оръдие на "Герена"


Ивков нареди Сираков редом до Михайлов и Лечков: Шегувахме се с един приятел, че трябва да докарат водното оръдие на "Герена"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1754 0

Бившият изпълнителен директор на Левски Ивайло Ивков коментира случващото се в българския футбол, както и ситуацията при "сините". Адвокатът не е част от клуба вече 7 месеца, но продължава да има сериозни търкания и разминавания с Наско Сираков.

Любопитна шега от Ивков, свързана с протеста срещу БФС и Левски

Той постави мажоритарният собственик редом с Борислав Михайлов и Йордан Лечков, като направи любопитно изказване. "Това поколение има чувство за безнаказност. Те нямат връзка с реалността. Говоря за Боби, Наско, Лечков. Над 2 милиона млади хора не помнят 94-ата година. Тези хора ги гледат като ръководители. Е, какво направиха хубаво?".

"Няма как да е срамно, когато има протест, защото това показва, че една страна е демократична. Считам, че нашата полиция не е подготвена за такива събития и доста често превишава пределите на допустимото. Ние сме страна на парадоксите. Когато пада един човек, се хвърлиха да го ритат много хора", заяви Ивков пред БНТ в предаването "Арена спорт".

"Шегувахме се с един приятел, че трябва да докарат водното оръдие и полицията на улица "Тодорини кукли". На подобни парадокси сме свидетели и в най-обичания клуб. Това чувство е на безнаказаност на това поколение, което можеше да има всичко, но рано или късно бива наказвано".

Междувременно, футболният агент Лъчезар Танев отговори дали мисли да се кандидатира за шеф на БФС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички