Ивелин Попов призна: Може да приключи кариерата си в България - но в 1 конкретен клуб


Ивелин Попов призна: Може да приключи кариерата си в България - но в 1 конкретен клуб
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

11707 0

Бившият капитан на националния отбор по футбол на България Ивелин Попов даде любопитно интервю. В него халфът на Ботев Пловдив призна, че е отказал "бомбастични оферти от чужбина", а освен това леко засегна края на кариерата си.

Попето сподели, че може да приключи кариерата си именно в Ботев Пловдив. Бившият играч на Левски и Литекс заяви, че в клуба е срещнал това, което винаги е искал - уважение.

"Ботев Пловдив наистина е топ ниво. Клубът има много традиции и уважение от страна на феновете. Забелязва се комуникация между клуба и феновете, чрез която се организират много инициативи. Всеки се чувства специален, което лично на мен много ми хареса. В Пловдив се играе красив футбол, който радва окото на всички. Може би едно от най-добрите ми решения бе да дойда в Ботев Пловдив.

Още: Шлифоване на бижуто! Оповестиха страхотна новина за стадион „Христо Ботев“ в Пловдив

Имало е бомбастично оферти от чужбина, но съм ги отказвал. Чувствам се горд. Тук срещнах това, което винаги съм искал - уважение. Нека не гледаме в бъдещето, но тук мога да приключа кариерата си" - заяви Попов пред БНТ.

Ивелин Попов посочи Кирил Десподов като фаворит за "Футболист на годината"

Кирил Десподов с екипа на ПАОК

Освен това той разкри, че фаворитът му за футболист на годината у нас е Кирил Десподов: "Кирил Десподов е моят фаворит за футболист на годината. На база на представянето му през годината, заслужава. Стана шампион, взе Купата на България и играе добре за националния отбор, въпреки че няма желаните от всички резултати. След трансфера си също се представя на ниво" - каза още той. Ивелин Попов пък бе избран за футболист номер 1 в Ботев Пловдив.

Само в SportLive! Ботев Пловдив с крайно любопитно предложение за Георги Николов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички