Иванков: Тази година Левски може да ликува с титлата


Иванков: Тази година Левски може да ликува с титлата
Снимка: Getty Images / Guliver

1717 0

Бившият вратар на тима и любимец на феновете Димитър Иванков предрече, че Левски скоро ще се радва на трофей. Той вярва, че "сините" могат да се преборят за титлата в първенството още през този сезон.

"Надявам се всичко да е наред с любимия ми тим. Виждам, че хората се завръщат по трибуните. Моят апел е да подкрепят Левски докрай. Определено отборът играе по-добър и организиран футбол, отколкото при Делио Роси. Успехите не закъсняха. Дай Боже, тази година Левски да се пребори и да ликува с титлата. Не ни приляга да бъдем 10 години без нея“, коментира Иванков, който вчера навърши 43 години.

"Левски разполага с добри вратари. Митрев е страхотен. Направи грешки в последно време, но това е част от играта. Този пост е най-уязвим и всяка издънка се гледа под лупа. Важно е вратарите да са спокойни и да имат комфорта, който им дава и треньорът им“, допълни бившият футболист.

Днес отборът от стадион "Георги Аспарухов" играе осминафинал в турнира за Купата на България срещу Черно море. Повече преди двубоя четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички