Черно море срещу Левски в най-интересния сблъсък за Купата днес


Черно море срещу Левски в най-интересния сблъсък за Купата днес
Снимка: Оф. сайт на Левски

1620 0

Днес ще се изиграят още 4 двубои от осминафиналите на Купата на България. Най-интересният от тях ще бъде сблъсъкът между Черно море и Левски на стадион "Тича" във Варна. Той започва в 16,00 часа и ще бъде предаван на живо по "Диема спорт".

Черно море, особено на свой терен, е един от съперниците, които редовно създават трудности на "сините". В първия мач между двата тима в първенството в началото на сезона "моряците" и "сините" завършиха 2:2, като варненци бяха близо до победата.

И двамата треньори имат кадрови проблеми преди мача. Треньорът на Черно море Илиан Илиев няма да може да разчита на Мартин Костадинов, Аристот Н'Донгала и Стефан Станчев.

Наставникът на гостите Славиша Стоянович заради различни контузии няма да може да разчита на Богдан Васчук, Паулиньо и Серджиу Буш. В групата от 19 футболисти попадна редовно имащият проблеми с контузии нападател Ривалдиньо, а Антони Белмонт липсва.

Очаква се Стоянович да заложи на състава срещу Верея, когато тимът избухна със 7 гола във вратата на съперника. Под рамката отново ще е Божидар Митрев, тъй като Мартин Полачек разочарова с някои от изявите си. Атаката ще бъде водена от Станислав Костов, който се намира в много добра форма.

Както е известно, четвъртфиналистите в надпреварата ще се определят в един мач. Ако в редовното време се стигне до равенство, ще има две продължения от по 15 минути. Ако и в тях никой отбор няма преднина, победителят ще се реши след изпълнение на дузпи.

Останалите двубои в турнира:

14,00 Локомотив (София) - Септември
18,00 Етър - Верея
19,00 Лудогорец - Славия

14,00 Локомотив (София) - Септември

18,00 Етър - Верея

19,00 Лудогорец - Славия

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички