Иван Вуцов: Левски е "Цървули има, гащи няма"


Иван Вуцов: Левски е "Цървули има, гащи няма"
Снимка: БГНЕС

11833 0

Кучето скача според тоягата – тази поговорка използва Иван Вуцов, за да опише ситуацията в любимия си Левски.

"Сега "сините“ трябва да се справят с доста по-малко пари. Според мен всички клубове у нас трябва да изберат този път и да намалят разходите. Ще използвам още една поговорка - "Цървули има, гащи няма“. Феновете ще трябва да проявят търпение. И Левски, и ЦСКА вече не са познатите водещи фактори във футбола ни“, допълни бившият защитник и треньор на тима пред вестник "Преса".

През новия сезон бюджетът за заплати на футболистите бе свит наполовина и сега е 200 000 лв. През лятната пауза бяха привлечени само свободни агенти.

"Не само Левски, но и останалите отбори на практика бяха изцяло подновени и взеха много нови футболисти. Затова е твърде рано да оценяваме кой за какво ще се бори в първенството. Още бяхме под влияние на емоциите от световното първенство, когато трите ни представителя в Лига Европа отпаднаха безславно. Очакваме нещо различно от Лудогорец в Шампионската лига, но и те не са в добро състояние.

С намаляване на отборите "А" група стана по-равностойна, но дотук футболът не ме впечатлява. Дори и вечното дерби бе много слабо, съперниците влязоха в него без да са напълно подготвени. Този мач вече няма познатата стойност“, категоричен бе Вуцов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички