Роси след резила: Аз съм отговорен, но оставка? Ще говоря с клуба


Роси след резила: Аз съм отговорен, но оставка? Ще говоря с клуба
Снимка: БГНЕС

3488 0

Треньорът на Левски Делио Роси пое отговорността за отпадането на тима от Лига Европа, но не пожела да каже дали ще подаде оставка. Той посочи, че оставката е признак, че някой се предава, а той не се е предал.

"Трябва да съжаляваме заради първия мач. Днес направихме каквото трябваше, но нямахме и късмет. Не трябваше да пропускаме дузпата, а чиста друга дузпа не ни бе дадена, но всичко след този резултат изглежда като извинение, коментира италианецът пред "Диема Спорт". - Дузпите, за съжаление, са резултат от това кой ги изпълнява и как се чувства. Жалко, че изпуснахме, мачът отиваше в съвсем друга посока".

"И двата мача не играхме добре, но днес направихме каквото трябваше. Имаме няколко контузени, а има и други, които трябва да дойдат, но още не са. Но тези, които играха днес, дадоха всичко от себе си. Във футбола се случва всичко. Днес играхме много добре и заслужавахме да продължим. Да се срамуваме е малко преувеличено. Искам да се извиня за отпадането, аз съм отговорен за това", заяви италианецът.

Запитан директно дали ще подаде оставка след този резултат, Роси заяви: "Оставката е признак на предаване, аз не съм се предал. Ще говоря с клуба по въпроса".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички