Имаше ли дузпа за Левски срещу Лудогорец? (СНИМКА)


Имаше ли дузпа за Левски срещу Лудогорец? (СНИМКА)
Снимка: Официален сайт на Левски

3809 0

Лудогорец се наложи на Левски с минималното 1:0 след 3-месечна пауза на футбола у нас. Разликата в срещата направи Каули Оливейра, който отбеляза решаващото попадение във вратата на "сините".  "Орлите" увеличиха преднината си на върха в класирането, като вече разполага с 58 пункта - с девет точки повече от втория Локомотив (Пловдив). Левски от своя страна остава на трето място с 46 точки.

Разликата в срещата направи Каули Оливейра, който отбеляза решаващото попадение във вратата на „сините“, като имаше и няколко спорни момента. Едно от тях е десетина минути преди края на срещата, когато домакините имаха сериозни претенции за дузпа. Стайн Спиерингс нахлу в наказателното поле, топката се удари в ръката на Георги Терзиев. Главният арбитър обаче прецени, че няма доводи за отсъждане на 11-метров наказателен удар и остави играта да продължи.

С тази победа Лудогорец стана единственият отбор, който има седем победи като гост на Левски, а "сините" вече 13 поредни мача не могат да победят разградчани. Освен това "орлите" изравни рекорд на Литекс за най-дълга серия без загуба, постигната от провинциален тим - 29.

А какво заяви наставникът на Левски Петър Хубчев след срещата - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички