"Имаше договор с Левски, а получаваше 1500 лева", болезнени разкрития за наложен от Роси


"Имаше договор с Левски, а получаваше 1500 лева", болезнени разкрития за наложен от Роси
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

20643 0

Бившият изпълнителен директор към Хебър - Иван Папазов, даде пространно интервю пред dsport. В него той коментира и развитието на сина си - Томислав, който за последно бе трансфериран в италианския Фоджа. 

Трябва да се отбележи, че 21-годишният бранител е юноша на Левски и има над 40 срещи за различните формации в елитните групи. След това последва наем в Хебър, за който в крайна сметка изигра 67 двубоя, в които вкара 3 гола и подаде за още 2. 

Баща му обаче остава разочарован от заплащането, което получавал сина му при "гробарите". Той оцени сумата от 1500 лева като премия за третото ниво на родния футбол. Сега обаче бившият ръководител се надява синът му да се наложи в Италия. 

Разкритията на Папазов

"При условие, че имаше договор с Левски, взимаше 1500 лева в Пазарджик. Това е заплата за В група, но при него не всичко е пари. Видя се резултата. Взеха го в един отбор, който мога да кажа, е на ниво ЦСКА, с 20 000 души публика всеки мач, така че е доста сериозен отбор, където е той. Много е малък още. Особено за Хебър е много ниска заплатата.

Направи четири мача за Фоджа. Контузи се, счупи костица на глезена, лекува я четири-пет месеца, вече е готов. Надяваме се, че на 1 август започва лагер, дано всичко останало е на заден план, защото доста тежко изкара контузията.

В Левски израсна, юноша си е на Левски и за него като всеки футболист и левскар при такава публика, искаше да играе за Левски, но така се стекоха нещата, сменяха се треньори. Делио Роси го наложи като млад състезател, игра цял мач срещу ЦСКА, мисля, че това е голямо постижение.

След това, когато се смениха треньорите, се наложи да го преотстъпят в Пазарджик, защото на млад играч му трябва да играе. В точно този мач с Лудогорец той пазеше Игор Тиаго, бяха го свалили от първия отбор – най-скъпият футболист, който е продаван в България, бихме ги и този мач му изигра доста голямо нещо в развитието и повлия за преминаването във Фоджа", признава бившият изпълнителен директор към Хебър.

Следете всички трансфери през лятото със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички