Илиян Стефанов се превръща в талисман на Левски срещу ЦСКА


Илиян Стефанов се превръща в талисман на Левски срещу ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2672 0

Атакуващият халф на Левски Илиян Стефанов се очертава като талисман на 'сините" и кошмар на ЦСКА в дербитата срещу "червените". В преди малко завършилия двубой между двата столични гранда Стефанов вкара първия гол за успеха с 2:0 в 11-ия кръг на Първа лига.

23-годишният софиянец вкара победния гол за Левски във финала за Купата на България през май, донесъл първи трофей на клуба от 13 години насам. Тази вечер Стефанов откри резултата срещу големия съперник в 78-ата минута, след като бе влязъл като резерва. Крайното 2:0 оформи Уелтън в 81'.

Трябва да се отбележи, че на халфа много му върви срещу отбора с най-много титли на България. В мъжкия футбол той е изиграл 5 двубои срещу тях и... забележете, не е загубил нито веднъж. От тези 5 срещи неговите отбори са завършили наравно 3 пъти и 2 пъти са победили - днес и във финала за Купата.

Петте мача на Илиян Стефанов срещу ЦСКА не са само със синята фланелка - четири са, а един е с екипа на Берое. Головете на младия футболист срещу "червените" на този етап са два. А ето какво каза той след новия успех над ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички