Илиян Мицански разпали нов скандал в Левски


Илиян Мицански разпали нов скандал в Левски

2325 0

Голмайсторът на Левски Илиян Мицански на практика разкритикува треньорското ръководство на Левски, като заяви, че не получава достатъчно игрово време. Той обяви, че ще остане на "Герена" през пролетта, но единствено ако играе редовно.

Той вкара първия си гол със синята фланелка в официален мач при вчерашната победа с 3:1 над Монтана, но Елин Топузаков,както и предшественикът му Люпко Петрович продължава да го държи на скамейката за сметка на Бабатунде Адениджи, който не се е разписвал в седем предни срещи.

"Не съм дошъл в Левски, за да си печеля игрово време. Мисля, че съм заслужил да бъда резерва. На 30 години съм и хората знаят възможностите ми. Не съм дошъл да чакам някакви шансове, а да играя пълни мачове.

Има хора, които не са се доказали. Има време да се докажат. Говоря за млади футболисти. За мен най-важното е да бъда на терена", каза Мицански пред "Дарик"

"Дали ще остана на "Герена" след Нова година? Това зависи дали ще играя редовно. Ако се случва няма проблеми продължа кариерата си в Левски. Дошъл съм да правя пълни мачове, смятам че навлизам във форма и хората ще виждат по-добри мачове от мен", добави още Мицански.

Още преди време Мицански се оплака, че не получава нужното игрово време и явно вече тотално е загубил търпение към треньорското ръководство, което е довело до публичната му изява.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички