Илиана Раева категорична за "слух" за Левски: Какви са тези съчинения?


Илиана Раева категорична за "слух" за Левски: Какви са тези съчинения?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

13598 0

Илиана Раева нарече "абсолютна лъжа" информацията за "спасителен план" на Наско Сираков за бъдещето на Левски, свързан с пътуване в чужбина. Легендата на българската художествена гимнастика опроверга новината на агенция "Блиц", че собственикът на Левски ще пътува до Италия, за да търси финансова помощ за "сините" - информация, която и Sportlive.bg публикува, цитирайки източника

Раева сподели чрез профила си в социалната мрежа "Фейсбук", че информацията е "съчинение", а публикуваният разговор е "изфабрикуван". Във въпросния разговор се споменава, че Сираков ще води среща с "с много богати хора, които са шефове на известна компания". 

Какво гласи новината, провокирала отговор от Илиана Раева? 

Информацията на колегите от агенция "Блиц" гласи, че Наско Сираков поема към чужбина, за да търси спасителен вариант за Левски. Както е известно, в неделя "синята" легенда сподели, че скоро ще има добри новини за отбора, но не разкри повече подробности в интервю за БНТ. 

Според информацията на "Блиц", Сираков трябвало да тръгне за Италия в следващите няколко дни. Там го очаквали срещи с потенциални инвеститори в клуба, на които Сираков да разкрие финансовото състояние на Левски. 

 

Раева, с публикацията си във "Фейсбук", опроверга въпросната информация. 

Каква е истината за случващото се в Левски? 

На този етап Левски продължава по същия начин, по който работеше, но без Станимир Стоилов. Треньорът напусна след едночасова пресконференция, на която разкри куп неща от кухнята на "сините", най-вече свързани с клубния спонсор - информации, които компанията опроверга с официално съобщение

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички