Бомба! Разкриха любопитни подробности за новия вариант за собственик на Левски, Сираков предприема ключов ход


Бомба! Разкриха любопитни подробности за новия вариант за собственик на Левски, Сираков предприема ключов ход
Снимка: Mario Chomakliyski / LAP.bg

27060 0

В Левски продължават да търсят спасителния бряг за клуба. За целта в близките дни мажоритарният собственик на клуба Наско Сираков ще замине за чужбина.

Според колегите от „Блиц“ той ще има резервиран билет за пътуване до Италия. Именно на Апенините се криел големият жокер за измъкването на Левски от блатото, в което затъна.

Самият Сираков призна вчера пред „БНТ“, че на хоризонта се е появил нов вариант за спасението на клуба и разминаването му с фалит. Той само загатна, че скоро ще станат известни и подробности.

Наско има резервирани билети за полет до Италия. Там ще се срещне с много богати хора, които са шефове на известна компания. На място Сираков ще ги запознае с финансовото състояние на Левски. Засега не можем да разкриваме повече информация. Италия обаче е поредната спасителна сламка. Всички на "Герена" се  надяват този път тя да е успешна",  заявиха източници, цитирани от "Блиц".

Припомняме, че през последните 2 години Левски на два пъти удари на камък в опита си да намери нов собственик. Първо се разигра трагикомедията „Диксън“. Съвсем наскоро пък пропадна придобиването на клуба от сръбския милиардер Драган Шолак.

Междувременно Илиана Раева избухна със 7 думи след драмите в Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички