Илиан Илиев: С Мъри Левски показва друго лице


Илиан Илиев: С Мъри Левски показва друго лице
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

2164 0

Наставникът на Черно море Илиан Илиев коментира победата на своите възпитаници над Левски в Първа лига. "Моряците" надвиха "сините" с минималното 1:0 на стадион "Тича" във Варна.

„Естествено, че сме доволни, когато побеждаваме. С Мъри Левски показва друго лице и ни беше доста трудно в мача. Влязохме по-добре. Бяхме по-добрият отбор и заслужавахме победата. Ние изкарахме един цикъл с Купата. Предният мач с Арда също бяхме в добро физическо състояние, така че това не е проблем. Работи се добре. Стана хубав и коректен мач. Нямаше излишни неща. Футболът беше преобладаващ“, започна Илиев.

„Излязохме с постройка 4-4-2, за да не могат да изнасят топката. Левски се принуди да играе по-директен футбол с изритани топки. Говорихме, че трябва да печелим първата и втората топка. Левски има хора в последните 20-30 метра, които могат да направят разликата. Важна беше победата не само, че е срещу Левски", добави още той.

А как Мъри Стоилов коментира загубата на Левски, четете в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички