Илиан Илиев преди гостуването на Левски: Мач без публика е отвратително нещо


Илиан Илиев преди гостуването на Левски: Мач без публика е отвратително нещо
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1413 0

Наставникът на Черно море - Илиан Илиев, говори преди сблъсъка с Левски в Първа лига, който ще се състои след паузата за национални отбори. Все още няма яснота дали двубоят ще се играе пред публика, тъй като ДК отложи решенията си за инцидентите по трибуните по време на "Вечното дерби". Все пак, българският специалист изяви желание двубоят на "Герена" да се играе пред фенове.

Коментарът на Илиев

"Не зная защо още няма решение. Не мога да коментирам действията на другите. Мач без публика… Като играхме така през пандемията, видяхте какво е – отвратително нещо. Не е приятно за никой. Нито за отборите, нито за феновете. А решението ще си го вземе комисията. Не вярвам да е след мача ни с Левски", сподели специалистът за "Тема Спорт".

"Като цяло ме интересува ние да сме в добро състояние, а не дали ще е с публика или без. Ние не сме ли добре, няма да имаме шансове за нищо. Това е важното. Добре, че все още сме без загуба, но понякога тези равни мачове тежат. А нашите вече са пет. Да, четири от тях са като гост. Ще използваме оставащото време от паузата да се заредим и другата седмица вече започваме подготовка за следващите двубои", допълни още Илиев.

Черно море ще гостува на Левски на 22 октомври (неделя), след като в изминалия кръг направи зрелищно равенство 2:2 с лидера в таблицата Локомотив Пловдив у дома във Варна на "Тича". "Моряците" се намират в перфектна форма. Възпитаниците на Илиев са на второто място с 29 точки и актив от 8 победи, 5 равенства и нито едно поражение.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Голяма дилема в Левски около бъдещето на Андриан Краев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички