И телевизията поиска "Левски" в топ 6


И телевизията поиска "Левски" в топ 6

1670 0

ЦСКА да играе честно в Пловдив пожелаха два от факторите, от които "армейците" зависят. Става дума за телевизията, купила тв правата, и самите ултраси. Оказа се, че в огромната си част те настояват ЦСКА да се пребори на всяка цена за победа над "Ботев", с която да продължи битката за титлата с Лудогорец, пише "7 дни спорт".

В една от влиятелните фейсбук групи на "армейците" дори бе пусната анкета с въпрос какво да направи отборът в неделя. Над 80% от гласувалите там настояват ЦСКА да победи в Пловдив. 17% държат да бъде прецакан "Левски", а 3% се двоумят за позицията си.

Най-категоричните коментари са, че "червените" трябва да гонят победата във всеки мач, защото само така България ще разбере, че това е ЦСКА.

Още по-интересно е мнението на хората в Нова телевизия. Според тях цената на продукта, който предлагат, ще падне рязко, ако "Левски" не е в топ 6.

Както е известно, в момента с пълна сила върви абонамент за платените канали, които излъчват "А" група. При липса на дерби "Левски" - ЦСКА в този пакет интересът със сигурност ще се срине, категорични са запознати с пазара.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички