Фенове тероризират играчите с SMS-и: Лягайте на "Ботев"!


Фенове тероризират играчите с SMS-и: Лягайте на "Ботев"!

3800 1

Истерията сред феновете на ЦСКА около възможността да бъде нанесен съкрушителен удар по вечния враг "Левски" набира застрашителни размери. Призивите на "армейските" привърженици в социалните мрежи и различни форуми са категорични: Лягайте на "Ботев", за да убием говедата!

Екстремизмът в тази посока се изразил и в обаждания и есемеси до някои от играчите с послания в този дух. Крайните ултраси са категорични, че закопаването на "сините" няма да навреди сериозно на шампионските амбиции, но със сигурност ще нанесе трайни щети на закъсалия гранд от "Герена".

Някои от постоянното присъствие в сектор "Г" дори обмислят изобщо да не пътуват до Пловдив. Така ще избегнат парадокса да подкрепят своите в мач, който всъщност искат да бъде загубен. Основната фракция в агитката "Офанзива" е категорична, че голямата цел трябва да е изхвърлянето на "Левски" от Топ 6.

"За разлика от други обаче, ние ще пътуваме за Пловдив. Ще подкрепяме, пък каквото стане", обявиха от "Офанзива" пред "Меридиан мач".

Ултрасите от "Animals" са твърдо зад варианта, при който точките се жертват в името на "синьото" унижение. Позицията бе защитена от тартора Росен Животното.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички