Хубчев: Шансовете ни са малки, но излизаме в атака от първата минута


Хубчев: Шансовете ни са малки, но излизаме в атака от първата минута
Снимка: Официален сайт на Левски

5915 0

Наставникът на Левски Петър Хубчев призна, че шансовете на неговия тим не са никак големи за продължаване в Лига Европа. В първата среща от втория предварителен кръг срещу АЕК "сините" загубиха с 3:0, като цяло второ полувреме играха с 10 души.

Заради наказание срещата пропуска капитанът Живко Миланов, а също така отборът ще е и без Мариани, който вече е играч на Шабаб Ал Ахли Дубай. "Мачът ще бъде по-различен за мен. Направих си труда да прочета изказванията на играчите в последните дни. С оглед правилата на турнира, реакцията ще бъде по-различна от мач за първенство. Пределно ясно ми е, че трябва да играем с по-голям риск. Дали ще издържим, ще видим", заяви Хубчев.

"Мазурек не е готов за пълни 90 минути. Трябва да мине тренировката първо и ще имаме яснота. Възможно е да сме с двама нападатели, Роберта също е готов, така че имаме опции, но ще видим след тренировката. Не, нямаме яснота и не сме гледали, защото нямаме време, но ще потърсим играчи на този пост. Аз няколко пъти казвам, че моята задача е отборът. С феновете не искам да коментирам тази тема, но това е най-чистата подкрепа, която можеш да имаш, така че играе някаква роля", допълни наставникът относно това, че отново ще разчитат само на детска подкрепа в двубоя. 

"Мачът с Ботев го изгледахме по други причини, за да си извадим някои поуки. Утре очаквам да има повече емоции, които може да ни подведат, но трябва да рискуваме. За нас е важно хъсът, който показваме като отбор. Винаги съм твърдял за Мариани, че е една частица от отбора. Добър играч, но без отбора едва ли щеше да успее.

Предвид резултатът от първия мач очаквам да бъдат отбора, който да държи повече топката и да са добре тактически построени. Показаха се като изключително търпеливи след червения картон. Много опитен отбор са. Шансовете са малки, но аз като дойдох казах, че искам да играем дефанзивно. Шеговито го разбирайте. Няма за какво да се пазим, вече свикваме да гледаме от днес за утре. Пределно ясно ми, че мачът срещу Царско село може да се окаже дори по-важен от този срещу АЕК", сподели още Хубчев.

А каква е точна сума, която от Левски са получили за Мариани - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички