От Левски обявиха точната сума, която са получили за Мариани


От Левски обявиха точната сума, която са получили за Мариани
Снимка: Официален сайт на Левски

8726 0

Днес полузащитникът Давиде Мариани премина официално в тима на Шабаб Ал Ахли. В резултат на сделката в касата на Левски ще постъпят 1 417 000 евро, написаха официално от "синия" клуб.

Ето и емоционалното обръщение на столичани към швейцареца:

Разделяйки се с Давиде, за пореден път си спомнихме за една безсмъртна максима, че „левскар не ставаш, левскар се раждаш...“ Правило, което е показвало своите множество изключения през годините, когато на „Герена“ играеха чужденци с невероятни качества, засвидетелствали своята принадлежност към клуба и неговите привърженици.

В пълна сила това важи и за Давиде, с който няма да си кажем „сбогом“, а „до скоро“. Швейцарецът с вечната усмивка умееше да заразява с доброто си настроение всички, а привържениците го обикнаха не само заради безспорните му футболни достойнства. Давиде просто заобича „Левски“ и стана левскар! Раздаваше се от първата до последната минута, даваше всичко от себе си. Никога не се предаваше и уважаваше „Л-то“ на фланелката. Остави невероятни спомени за всички, обичащи „Левски“ и бе професионалист до последната секунда, която прекара на терена със „синия“ екип...

Благодарим ти, Давиде! Вярваме, че те очакват нови успехи! Вярваме, че ще постигнеш всичко, което поискаш, защото ти си пример за това, че трудът се отпалаща! На „Герена“ винаги ще има място за теб... Ти оставаш част от голямото „синьо“ семейство!

Междувременно се появи информация, че Мариани ще получава в пъти по-голяма заплата, а колко точно ще бъде тя - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички