Хубчев натоварва повече играчите на Левски след паузата


Хубчев натоварва повече играчите на Левски след паузата
Снимка: Официален сайт на Левски

1388 0

Треньорът на Левски Петър Хубчев е увеличил натоварванията на футболистите по време на тренировките. Както е известно, от 15 май се разрешиха тренировките у нас, макар в началото да бе само за малки групи.

Играчите вече започват да влизат в ритъм след принудителната двумесечна пауза заради пандемията от коронавирус. "Сините" залагат на доста двустранни игри, пише "Тема спорт". Първият официален мач на Левски след паузата е срещу Лудогорец е на юни. На 30 май столичани ще изиграят контролна среща с Витоша (Бистрица).

В същото време, феновете на Левски изкупиха над 22 хиляди билета по случай 106-годишнината на клуба, която бе на 24 май. Левскарите изкупиха пълния капацитет на стадион "Георги Аспарухов", което наложи да бъде пуснат отново в продажба. Сумата събрана само от билетите е около 295 хиляди лева. Това е поредната помощ от привържениците в помощ на "синия" клуб, който се бори за своето оцеляване. Междувременно, продължават и даренията по другите възможни канали, като и там феновете не спират с помощта. А как от клуба се отблагодариха на феновете може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички