Хосе Кордоба е възстановен: Попадна в групата на Левски за Берое, там е и дебютант


Хосе Кордоба е възстановен: Попадна в групата на Левски за Берое, там е и дебютант
Снимка: Levski.bg

3661 0

Носителят на Купата на България Левски продължава борбата за местата, даващи право на участие в европейските клубни турнири. "Сините" прекъснаха серията си от победи в последния кръг, но и не загубиха от първия във временното подреждане ЦСКА.

Елин Топузаков и компания бяха по-неудовлетворени от равенството, тъй като изпуснаха дузпа в последните секунди от срещата. За тях обаче предстои нов важен мач - срещу Берое, а преди него излязоха и добри новини за Левски.

В отбора се завръща централният бранител Хосе Кордоба, който бе с травма и не можа да играе срещу ЦСКА. Именно от него "сините" се надяват да изкарат най-много пари през лятото чрез изходящ трансфер.

В групата попадат Асен Митков, Дейвид Михалев и Антоан Стоянов от втория отбор, като за Михалев това е първи такъв случай. Аут продължават да бъдат контузените Кристиан Димитров, Илиян Стефанов и Билал Бари.

Ето и групата на Левски за сблъсъка с Берое: Николай Михайлов, Пламен Андреев, Патрик-Габриел Галчев, Жереми Петрис, Ноа Сонко Сундберг, Хосе Кордоба, Келиан ван дер Каап, Вендерсон Цунами, Андриан Краев, Асен Митков, Дейвид Михалев, Антоан Стоянов, Ивелин Попов, Асен Чандъров, Филип Кръстев, Джавад Ел Джемили, Марин Петков, Уелтън, Роналдо, Рикардиньо.

Срещата със "заралии" е днес, 23-и април, от 20:00 часа. Ще можете да следите мача от Първа лига Левски - Берое НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички