Холмар Ейолфсон говори за Левски преди финала с ЦСКА


Холмар Ейолфсон говори за Левски преди финала с ЦСКА
Снимка: Официален сайт на Левски

1694 0

Бившият защитник на Левски и национал на Исландия Холмар Ейолфсон говори пред „Спортал“ за настоящия си тим Валур от Исландия, както и за предстоящия финал за Купата на България между Левски и ЦСКА.

„Много съм добре, благодаря! Радвам се на живота. Имаме много силен и опитен отбор с някои млади таланти. Разполагаме с добра сплав от млади и опитни футболисти. Надяваме се, че ще продължим силно в първенството и за Купата“, заяви Холмар за настоящия си отбор.

„Следя Левски в социалните мрежи и виждам, че напоследък постигат все по-добри резултати и това ме прави щастлив. София ми липсва много, имам много добри приятели в Левски, обикнах много клуба. Това сигурно беше най-добрият клуб в кариерата ми“, спомни си защитникът.

„Левски е в много добра форма сега и са фаворити, но знаем как е в дербито. Този мач е със собствен живот без значение какво е класирането на двата отбора. Всичко може да се случи. Има много силни емоции в този мач както на терена, така и на трибуните. Дербито означава много за хората и заразява играчите на терена. Независимо дали става дума за чужденец, който не познава добре историята между двата клуба“ каза исландецът.

„Полуфиналите в турнира за Купата през 2018 година срещу ЦСКА бяха най-запомнящите се дербита за мен. Изиграхме два много добри мача и стигнахме до финала, където, за съжаление, загубихме и все още се ядосвам, когато се сетя за него. Луд двубой! Трябваше да спечелим с 2 или 3 на 0“, припомни си той.

„За мен е добре, когато те считат за фаворит. Единственото нещо, което трябва да осъзнаеш, е, че дори и да си фаворит, все пак трябва да положиш усилия, за да спечелиш мача! Само Левски!!!“, даде съвет Холмар Ейолфсон.

 Вижте още: Станимир Стоилов нападна Гриша Ганчев

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички