Херо вече състави черен списък с футболисти за гонене


Херо вече състави черен списък с футболисти за гонене

1786 0

Бъдещият старши-треньор на Левски Димитър Димитров вече е съставил списък с играчи, които са не са желани на "Герена". Както е известно Херо ще застане начело на "сините" след Hова година. Бургазлията е изгледал внимателно първите 4 мача на тима в "А" група и е обявил пред Георги Иванов кои футболисти са му направили лошо впечатление и ако не се стегнат ще бъдат принудени да си събират багажа.

Сред тях попадат почти всички легионери - защитникът Аймен Белаид, испанците Бедоя и Аниете, като на кантар засега е Луис Педро. Най-много критики Димитров е имал към представянето на Аймен Белаид. Той допусна грешка при втория гол за загубата с 0:2 от ЦСКА, а не бе никак убедителен и срещу Берое в Стара Загора. Именно по бившия играч на Локо (Пд) Гонзо е викал най-много по време на мача. Спортният директор е освободил и Стефано Кунчев със знанието на Херо, който е дал санкция и за Радослав Димитров.

Освен, че е изготвил черен списък, Херо е бил на мнение, че колкото се може по-скоро Левски трябва да вземе нападател и защитник. Гонзо също е на мнение, че отборът има нужда от нов таран и вече е водил разговори по въпроса със собственика Тодор Батков. "Сините" търсеха и централен защитник, но след контузията на Пламен Илиев те пренасочиха усилията си към привличането на Кристиян Наумовски.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички