Фенове на Левски: БФС не налага справедливо своите наказания


Фенове на Левски: БФС не налага справедливо своите наказания

1134 0

Привържениците на Левски смятат, че Българският футболен съюз не е напълно справедлив в налагането на наказия. Феновете скочиха срещу това, че „сините“ трябва да приемат без публика Ботев в предстоящия кръг, като припомниха, че за същото провинение /хвърляне на бомбичка и уцелване на длъжностно лице/ феновете на ЦСКА не са били санкционирани преди няколко месеца.

Ето и пълния текст на съобщението:

„БФС отново наказа Левски без да му мигне окото. Мачът с Ботев ще се играе без най-важната част от играта - публиката. Футболният съюз не обича феновете. Това е повече от ясно. Още по-силно тази констатация важи за сините запалянковци, които винаги го отнасят, а клубът плаща сурови глоби. Явно ние сме основният спонсор на федерацията.

Дразнещ е двойният аршин, който се прилага. Не беше отдавна времето, когато червените удариха собственият си фотограф с бомба. Човекът се срина на пистата и дълго му се оказваше медицинска помощ. Наказание не последва, защо ли? Този фотограф не е ли длъжностно лице?

Между другото пострадалият оператор на ТВ7 продължи да изпълнява своите професионални ангажименти. Друга тема е дали от споменатата медия са му платили, но това не ни касае.

Комисиите на БФС явно гледат на Левски с различни очи. Клубът ни е в трудна ситуация, но е Вековен и ние няма да оставим нещата да си вървят по този начин. Феновете на Левски са търпеливи, но кипне ли им, става страшно...“

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички