Херо има място в Левски


Херо има място в Левски

2309 0

Спекулациите около идването на Димитър Димитров в Левски вече минават всякакви граници. Къде ли не пратиха бургазлията в последно време, само не и на "Герена". А именно на стадиона в "Подуяне" трябва да акостира Херо през зимата. Някой обаче не го иска и упорито работи през фенове и медии да спре идването му в "синия" лагер. Дали ще му се получи номера предстои да разберем.

Време е всички да разберат, че Димитър Димитров има място в Левски. Дали като треньор, или директор ще реши силният човек при "сините" Гонзо. Да, някои от феновете не са забравили това, че Херо отказа на Левски, за да прибира големите пари в Ботев. Понякога е редно да се забрави всичко лошо в миналото за сметка на доброто бъдеще. Точно в този момент Левски има нужда от обединение във всички редици. И в името на този велик клуб да се забравят отказите на Димитров. Не е тайна и че сега Херо много се чуди дали да акостира през зимата на "Герена", както обеща на "синя" България. И едно от нещата, които го дърпат назад, е отношението към него още педи да е дошъл. Ами щом сега вече го атакуват, какво ще стане като поеме "сините".

Никой няма да спечели от тази тиха битка. Вижда се, че на Георги Иванов му е трудно да се справя с всичко. Похвално е, че отборът най-накрая заигра футбол, а класирането го доказва. Гонзо обаче има още куп неща на главата - заплати, организация, школа, селекция и т.н. Един път се пробва да бъде мениджър и не му се получи. Херо може да се окаже идеалният човек за помощник на Гонзо във всяко естество. Димитров познава Левски, знае как трябва да играе "синия" отбор и най-важното осъзнава тежестта на "Л"-то на екипа. Плюс това бургазлията е мотиватор, а това е едно от основните качества, които трябва да има треньорът на Левски.

Стига с тази злоба към Димитър Димитров. Нито на него му се помага, а да не говорим за Левски. Нека Херо да дойде в Левски, да покаже какво може. Ако не е достатъчно това, което прави, ще имаме истински доводи, за да искаме да си събере багажа. На Херо му трябва качество в съблекалнята и време, в което той да разработи всичко, което подготвя. Ясно е, че Димитров иска да се завърне при любимия си Левски с добри резултати. А щом Гонзо е решил, че Херо има място в Левски, никой няма право да скача на решението на Гладиатора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички