Левски търси и десен бек през зимата


Левски търси и десен бек през зимата

1957 0

Селекцията в Левски поне като пожелания върви с пълна сила. Десен защитник изникна като проблемна позиция за "сините" от зимата, след като настоящият треньор Георги Иванов не дава доверие на Пламен Крумов. Привлеченият от Берое футболист показва голямо непостоянство. Една от причините за това са травмите, но като цяло Крумов не е търсеният от "сините" десен краен защитник, пише "Тема Спорт".

Решението е консултирано със следващия треньор на "сините" Димитър Димитров, който много добре познава качествата на играча. Крумов бе футболист на Черноморец от 2010 до 2012 година, когато със свободен трансфер отиде в румънския Конкордия Чайна. Той бе привлечен на "Герена" от спортния директор Христо Йовов и треньора Антони Здравков.

До момента през сезона Крумов е изиграл 10 мача, в които е дал една асистенция. Бранителят има 4 картона, като е само на предупреждение от наказание. Така, ако бъде санкциониран срещу Локо (Пд) в следващия кръг, той ще пропусне вечното дерби на 25 октомври.

На поста десен бек временният наставник на Левски Георги Иванов пробва и Роман Прохазка, но словакът не е особено ефективен в дефанзивен план. Засега Прохазка върши повече работа в атакуваща фаза, като дори се отчете с няколко решаващи асистенции. Херо обаче също не е ентусиазиран относно постоянното му назначение като десен краен бранител. За дублиращия тим Левски разчита на Кристиян Петков, който засега не се готви с представителния тим.

Отляво "сините" нямат подобни проблеми. Там титуляр е Веселин Минев, а Гонзо има и Мики Орачев и Галин Ташев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички