Хеан Деса: Ще завърша сезона в Левски, а после...


Хеан Деса: Ще завърша сезона в Левски, а после...

1065 0

Перуанското крило на Левски Хеан Деса заяви, че няма намерение да си тръгва от клуба. В един момент през есента той стана излишен на "Герена" - постоянно бе контузен, бе и в лоша форма. И заради факта, че е най-скъпо платеният играч в клуба ръководството бе на път да се откаже от услугите му.

"Имах лош старт, но нямам намерение да се завръщам отново в Перу. Моето желание е да остана в България. Ще завърша сезона в Левски, а след това ще видя опциите пред себе си. Най-важното за мен е да играя", заяви Деса пред перуанския "N Deportes", цитиран от "Тема спорт".

"В началото на първенството не играех, бях контузен. Наложи се да посещавам специалист, за да открият проблема ми. Оказа се, че имам проблеми със зъбите, оттам тръгваха контузиите. Те ме извадиха от терена за два месеца. Това се случи, точно след като пристигнах в Левски. След това обаче работих здраво и си заслужих място на терена", подчерта Деса.

Той бе титуляр за Левски в последните два шампионатни двубоя - при успехите с 1:0 над Верея в Стара Загора и Нефтохимик на "Георги Аспарухов".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички