Халф на Левски: Това е клубът, за който най-много ми харесва да играя, но не знам дали ще остана


Халф на Левски: Това е клубът, за който най-много ми харесва да играя, но не знам дали ще остана
Снимка: Официален сайт на Левски

839 0

Полузащитникът на Левски Филипе Нашименто взе участие в поредния епизод от поредицата видео включвания с играчи от първия отбор, в които футболистите „канят“ привържениците в своите домове и отговарят на техни въпроси.

"Чувствам се много добре в Левски много добре приет от всички мои колеги, треньори и директори. Феновете са изключителни, винаги ме подкрепят дори в трудни моменти. Най-добрите привърженици, за които съм играл досега, без съмнение".

"За момента е много трудно да отговоря на въпроса за бъдещето ми. Без съмнение това е клубът, който ме накара да израсна много. Отборът, за който най-много ми е харесвало да играя и представлявам до днес, но да отговоря на този въпрос в момента е много трудно. Мисля, че само Господ знае“, сподели португалецът.

"Два са любимите моменти с Левски. Единият са двата полуфинала с ЦСКА-София за купата. Бяха невероятни моменти с много емоция, два мача с елиминация за място на финала, в които според мен бяхме доста по-добри от съперника. Спомням си втория мач, в който изиграхме практически целия двубой с човек по-малко и все пак успяхме да не загубим и отидохме на финал.

Това бяха невероятни моменти и помня, че в съблекалнята беше празненство. Беше много вълнуващо. Другият момент е мачът с Лудогорец за купата, с който стигнахме полуфиналите. Спомням си, че се върнах от Португалия в този ден, понеже бях две седмици на лечение. Щом кацнах веднага отидох да на стадиона да гледам мача и си спомням, че всички бяха с огромна емоция и скачаха на седалките. Беше много вълнуващо и бях много щастлив за отбора и за моите съотборници". А с кои играчи са пред раздяла от "синия" клуб - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички