Гърци изкушават звездата на "Левски"


Гърци изкушават звездата на "Левски"

1200 0

Все по-малки изглеждат шансовете на "Левски" да задържи един от най-добрите си играчи - Антонио Аниете, и през следващия сезон. Испанецът вече е получил предложение за договор от гръцкия Керкира, твърди "Тема Спорт".

Аниете се превърна в най-важния състезател за "сините", като е лидер по голове (8 в "А" група) и асистенции (7). С това е предизвикал интереса на няколко клубове, сред които е Керкара. Гърците искаха играча още през зимата, като тогава настояваха той да разтрогне контракта си с "Левски" заради неплатени заплати и да подпише с тях. Аниете обаче остана лоялен към "Левски". Сега обаче Керкира, който е 9-и в гръцкото първенство, е още по-настоятелен.

Ситуацията около офанзивния халф, който има договор с "Левски" до 30 юни, следят и други тимове - включително от бившите съветски републики. Антонио бе в списъка и на беларуския Динамо (Минск), който също го иска в редиците си без трансферна сума.

От "Герена" вече изразиха опасения, че едва ли ще успеят да задържат най-добрите си футболисти. Причината е ясна на всички - в клуба цари тотално безпаричие и играчите не са взимали заплати за 2015 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички