Гугутката: Така е, като разчитаме на някакви абревиатури!


Гугутката: Така е, като разчитаме на някакви абревиатури!
Снимка: БГНЕС

2870 0

Напрежението между двата столични гранда "Левски" и ЦСКА нараства все повече и повече, след като със загуба от "Ботев" в Пловдив "червените" направиха така, че отборът от "Герена" да доиграе сезона във втората шестица на "А" група.

След като фенклубовете на ЦСКА в обща декларация нарекоха "Левски" "100-годишен тумор" и поставиха под съмнение оцеляването на ":сините" в "А" група, председателят на Националния клуб на привържениците на "Левски" Владимир Владимиров-Гугутката на свой ред атакува тима от "Българска армия".

"Сами си докарахме до там, че да чакаме ... ЦСКА. Убеден съм, че този отбор не играе феърплей. Но ние сме виновни, че трябва да разчитаме на някакви абревиатури да ни класират в шестицата", коментира Владимиров в Актуално студио "Дерби".

Той не е песимист относно това ще намалее ли подкрепата за "Левски" като цяло, след като ще играят с по-слабите отбори в елита. Все пак Владимиров отбеляза, че в столицата отлив ще има.

"Имаме твърда маса, която винаги ще подкрепя отбора. Силни са и регионалните ни структури. Например в Хасково – всички се изливат на мачовете. В София очаквам намаление на публиката. За жалост ще пропуснем мачове с отбори като Лудогорец, Литекс...", коментира Гугутката.

Той заяви, че 'синята" общност ще преодолее и това унижение.

"В най-тежките години успяхме да направим много за отбора. Дори спасихме баскетболния отбор. Ще преодолеем и това, ще изтърпим два месеца. Дано се класираме за евротурнирите", изрази надежда Владимиров.

Запитан защо играчи като Лъчезар Балтанов се представят силно в други отбори, а на "Герена" не успяват да се наложат, Гугутката заяви: "Синята фланелка тежи".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички