Гугутката: Гарантирам, че "Левски" ще се управлява по-добре


Гугутката: Гарантирам, че "Левски" ще се управлява по-добре
Снимка: БГНЕС

2547 0

На този етап ми е малко трудно да дам повече яснота по всички въпроси около управлението на Левски. Най-малкото защото Управителният съвет на клуба все още не е достигнал максималния си брой членове. Когато от 4 станем 7, едва тогава ще мога да говоря по-конкретно реално каква власт ще имат феновете.

Важен въпрос, който трябва да се изясни, е, че аз съм в Управителния съвет, тъй като съм председател на фенклуба. Такъв е законът и аз трябва да бъда записан като член. Както обаче обявихме още преди време - ще действаме на експертен принцип спрямо казусите, които ще се решават на събранията на УС. Тогава ще давам пълномощно на определен човек, в зависимост от решенията, които трябва да се вземат и той ще представлява нашата организация. Така ще бъде и с тръст „Синя България".

Като цяло мога да гарантирам едно - Левски ще се управлява много по-добре, отколкото бе досега. Имаме гаранцията на г-н Батков, че той няма да се меси в решенията на Управителния съвет. Именно затова се съгласи да го има този орган в този му работещ вид. Така че смятам, че ще си удържи на думата. Доста добре за всички нас е и фактът, че Иво Тонев продължава да е в Управителния съвет. Той ни каза, че за него ще бъде най-важно да чува какво искат феновете и тогава да се взимат решенията. Наистина му вярвам, защото сме работили винаги добре с него и той винаги се е опитвал да дава всичко за Левски.

Относно въпроса с финансирането, ние никога не сме казвали точна сума, с която да се ангажираме. Затова направихме фирма, която е с участие 50 на 50 между феновете и клуба. Тя ще се заеме с целия мърчандайзинг и маркетинг на клуба, и 100% от приходите ще отиват в помощ на Левски. Така всички артикули, билети и всичко онова, което прави фен-клубът, ще отива на „Герена" и ще помага клубът да функционира правилно. Освен това в нашите среди все пак има хора, които могат да помогнат в търсенето на спонсори. Колкото повече хора помагат, толкова по-добре.

Председателят на НКП на "Левски" Владимир Владимиров-Гугутката пред "Меридиан мач"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички