Нов-стар проблем на "Герена" - ненужните отказват да скъсат с клуба


Нов-стар проблем на "Герена" - ненужните отказват да скъсат с клуба

1146 0

И тримата нежелани засега от "Левски" футболисти още отказват да прекратят своите договори, пише "Труд". "Сините" търсят раздяла с Кристиян Наумовски, Пламен Крумов и Антон Огнянов. В понеделник на "Герена" преговаряха с триото, но без резултат.

В същото време нежеланите не са включени в групата за първия зимен лагер в Сандански. Наумовски, Крумов и Огнянов ще останат в София, за да тренират самостоятелно или евентуално с юношески отбор. По правилата на ФИФА клубът е задължен да осигури условия за подготовка на играчите иначе попада под ударите на футболните закони.

Все пак "сините" са оптимисти, че скоро ще се разделят с македонския вратар, към когото има интерес от чужбина. Локо (Сф) по принцип иска лявото крило Огнянов, но засега предлага твърде ниска заплата, по-малка от получаваната от него на "Герена". Към Крумов липсват на този етап предложения.

На тримата е обявено, че няма да се разчита на тях напролет. Дори да останат в клуба, не се планира да бъдат използвани в мачове. А вероятно и няма да тренират с останалите. "Левски" няма средства, за да плаща сериозни неустойки, което е ключова пречка за разтрогване на контрактите.

Успоредно "сините" отново преговарят за привличане на нападателя Джъстин Менголо. Камерунецът обеща да скъса своя договор с румънския Клуж заради дължими суми, но още се мотае. А "Левски" няма да го чака дълго.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички