Градев: На 90% Курдов ще играе срещу Черно море


Градев: На 90% Курдов ще играе срещу Черно море

971 0

От Астана са посочили треньора си Станимир Стоилов като основен виновник за това нападателят Атанас Курдов да скъса договора си с казахите. Това разкри специалистът по спортно право у нас Георги Градев, който се занимава с проблемите около картотеките на новите попълнения на "Левски".

Както е известно, Курдов не може да играе за "сините", защото от Астана не му пращат жълтата карта. По тази причина от "Левски" поискаха ФИФА да позволи служебна картотела на играча.

"Принципно е възможно "Левски" да понесе санкции, в случай че Курдов играе за тима и загуби делото с Астана. Защото "Левски" става солидарна с футболиста страна. Само че Курдов няма да загуби това дело. Бих казал, че казусът е по-лесен от този с Валери Божинов. По моя информация във факса с отговор, който са пратили от Астана до ФИФА, не са оспорили причините, по които Курдов е слъсал договора си. Те са обяснили дорик, че причината да не тренира един месец с първия отбор е била решение на Стоилов", обясни Градев.

Според него "Левски" ще може да разчита на играча още за мача с Черно море.

"В петък изтече срокът за отговор от Казахстанската федерация. Оттук-нататък вече се чака служебната картотека от ФИФА, която може да отнеме от един до четири дни. На 90% е сигурно, че Курдов ще бъде на линия за мача с Черно море", обяви специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички