"Левски" урежда Курдов със служебна картотека


"Левски" урежда Курдов със служебна картотека
Снимка: БГНЕС

1079 0

"Левски" ще може да с картотекира нападателя Атанас Курдов следващата седмица. Както е известно, жълтата карта на футболиста е в казахстанския Астана, където той игра преди да се завърне на "Герена". От клуба, чийто треньор е Станимир Стоилов не искат да изпратят нужните документи на "Левски", а причината е, че Наско съди клуба за сумите до края на 3-годишния си договор, който подписа с казахстанския шампион през февруари миналата година.

През зимата обаче Мъри го изгони от отбoрa и това накара Курдов да предприеме съответните съдебни действия, за да си получи парите. От Астана пък решиха да му го върнат, като не изпратят жълтата му карта и така от "Левски" не могат да го картотекират за новия сезон в "А" група.

Този проблем обаче ще бъде решен през следващата седмица, когато футболистът ще получи служебна картотека от ФИФА. Тогава изтича двуседмичният срок, който е залегнал в уставите на футболната централа за случаите като този на Курдов, информира "7 дни спорт".

Така Наско окончателно отпада от сметките на треньора Стойчо Стоев за дербито с Литекс на "Герена". Нападателят обаче ще може да играе в гостуването на Лудогорец през следващата седмица.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички