Готово: Левски договори продажбата на Дарлан, ясно е кога обявяват трансфера


Готово: Левски договори продажбата на Дарлан, ясно е кога обявяват трансфера
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2407 0

Левски не спира с ходовете си по време на зимния трансферен прозорец. "Сините" са на финалната права от това да се разделят с едно от големите разочарования в състава си.

Договориха се!

Родният гранд окончателно се е разбрал с китайски клуб за продажбата на Дарлан. Бразилецът вече е напуснал лагера на столичани и най-вероятно няма да се върне, пише "dsport". 

Още: Новороденото дете на Хосе Кордоба провалило напускането му на Левски

Става ясно, че полузащитникът не е ходил до Китай, каквито бяха първоначалните информации. Той всъщност е провел необходимите тестове в Дубай, където новият му тим провежда подготовката си.

Очаква се от Левски да излязат с официална информация по въпроса, след като това стори купувачът. Китайският тим ще обяви сделката като сключена на 10-ти февруари.

Твърди се, че за правата на футболиста ще бъдат преведени около 700 000 долара. 30% (около 200 000 долара) от тях обаче отиват в касата на бившия му отбор Гремио. Това гласи клауза по договора му с Левски.

Още: Левски засилва конкуренцията на разочаровало лятно попълнение

Дарлан на "Герена"

Бразилецът акостира в София през миналата година. Той бе привлечен безплатно, но с въпросната подробност в контракта си. Халфът дълго време отсъстваше от родните терени поради квотата за играчи извън Европейския съюз.

Той така и не съумя да се наложи в редиците на Николай Костов. Със синявта фланелка футболистът има изиграни 18 мача, в които записва  гол и 2 асистенции.

Още: Слух или истина: В Левски недоволни от голямата звезда - мота за нов договор?

Охене за провал на Левски, вкарвал на ЦСКА: Много ми е близък, исках да сме заедно в клуба

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички