"Готов съм да играя": Потенциалното пето ново попълнение на Левски Жереми Петрис вече е в София


"Готов съм да играя": Потенциалното пето ново попълнение на Левски Жереми Петрис вече е в София
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

9322 0

За известен период от време се смяташе, че Левски ще осъществи само три входящи сделки на летния трансферен прозорец, след като на "Герена" акостираха Ивелин Попов, Анте Блажевич и Роналдо. 

Впоследствие "сините" обявиха и четвърто ново попълнение (Нейтън Олдър), а в последните дни се заговори, че петото такова също е въпрос на часове, с оглед на колебливата игра по десния фланг на Блажевич.

По-рано днес (13 юли) стана ясно и името на евентуалния нов футболист на Станимир Стоилов - това е Жереми Петрис, който през пролетта играеше в Царско село (подробности в линка).

Сега "Dsport" съобщи, че 24-годишният французин е кацнал на Летище София и по-късно ще премине медицински прегледи, след които би трябвало да сложи подписа си под договор с 26-кратните шампиони на България.

"Да, готов съм. За мен е удоволствие да се върна в България и специално в Левски София", е отговорил Петрис на въпрос на изданието дали е готов да играе за "сините". "Страхотна и голяма марка, един от големите отбори в България и това само ме респектира да дойда тук. Чувствам се добре. Готов съм, готов съм да играя", добавя още десният бек.

Вижте още: Обрат? 25-годишен футболист се върна в България, ще тренира с втория отбор на ЦСКА

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички