Горанов: За мен има тръпка във всеки мач с екипа на Левски, отиваме за победа


Горанов: За мен има тръпка във всеки мач с екипа на Левски, отиваме за победа
Снимка: БГНЕС

969 0

Само след два дни сезонът за Левски ще започне с мач срещу Вадуц в първия кръг на Лига Европа. Левият бек на "сините" Иван Горанов коментира, че при него има тръпка във всеки мач, когато носи екипа на Левски. Първият мач с Вадуц е на 11 юли от 18.45 часа. Реваншът е на 17 юли на „Георги Аспарухов“ със същия начален час.

"Подготвени сме добре, настроението е на ниво. Мисълта ни е за победа. Отиваме за победа. За мен в Европа няма лесни мачове, ние трябва да сме концентрирани и да сме мотивирани и да се раздадем и да успеем.

Получихме информация за начина на игра на противника. Тепърва гледаме видеа. За мен е важно да покажем добра игра. Отборът мисля е по-силен, вярвам, че този сезон ще е по-добър за нас. Миналата година в движение се сформираше отборът, сега се запази гръбнакът и мисля, че сега ще е по-добре. Ние сме като едно цяло, не се делим на защита и атака, един отбор сме“, започна Горанов.

"Колективът е добър има настроение в тренировките. Всичко е на ниво. Изпуснах половината от подготовката, но успях да наваксам и се чувствам добре. За мен има тръпка във всеки мач има като нося екипа на Левски. Поставяме си винаги високи цели и искаме да ги изпълним. Сега искаме да стигнем колкото се може по-далеч, и да зарадваме нашите фенове“, завърши Горанов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички