Ето къде ще гледаме Вадуц - Левски и Левски - Вадуц


Ето къде ще гледаме Вадуц - Левски и Левски - Вадуц
Снимка: Официален сайт на Левски

3382 0

Феновете на Левски ще могат да наблюдават пряко по телевизията първия официален мач на тима за сезона. В сряда, 11 юли, от 18:45 часа "сините" гостуват в първи квалификационен кръг на Лига Европа на носителя на Купата на Лихтенщайн Вадуц. Срещата ще бъде предавана в каналите на Диема екстра, пише "Тема Спорт".

Вчера от медията успяха да завършат преговорите, които се проточиха доста. Причината бе, че местните телевизии отказваха да излъчват двубоя и това означаваше, че няма да осигурят трасе. В крайна сметка от "Диема екстра" са успели да постигнат разбирателство с Вадуц, както и да намерят начини да предават директно срещата.

Най-вероятно мачът ще бъде излъчен по "Диема спорт". Причината е, че каналът Диема спорт 2 ще предава от 20:00 часа домакинството на Лудогорец срещу северноирландския Крусейдърс от първия квалификационен кръг на Шампионска лига.

Очаква се тази телевизия да предава и реванша между Левски и Вадуц от "Герена". Той е на 17 юли, вторник, от 18:45 часа на стадион "VIVACOM АРЕНА Георги Аспарухов".

Най-вероятно днес ръководството на "сините" ще обяви и какви ще бъдат цените на билетите за сблъсъка. От клуба продават абонаментни карти. Който си закупи сезонен пропуск, ще може да гледа с него не само мача с тима от Лихтенщайн, но и всички домакински срещи от предварителната фаза на Лига Европа.

Ако Левски елиминира Вадуц, във втория квалификационен кръг ще срещне победителя от двойката Клаксвик (Фарьорски острови) - Жалгирис (Литва).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички