Гонзо захапа защитата: Всеки точен удар е гол


Гонзо захапа защитата: Всеки точен удар е гол

1214 0

Георги Иванов - Гонзо най-накрая обърна внимание на най-слабата част от състава на "Левски" - защитата.

Днес Славия удари Левски с 3:1, като старши-треньорът даде да се разбере, че за историческия погром в "Овча купел" виновни са защитниците, които не са си свършили работата.

Той не беше доволен и от пропуснатите положения, но обърна най-голямо внимание на факта, че "всеки точен удар е гол" във вратата на неговия тим.

"Загубихме, защото не можахме да реализираме при ситуациите, които имахме. Тези глупави грешки - при червения картон на Белаид, при втория гол, нарушението преди първия гол, заради това загубихме. 3 удара, 3 гола. Във всичките ни мачове всеки,който уцели вратата, вкарва гол", критичен беше Гонзо.

"Част от футболистите не показват нивото, което трябва, за да играят в Левски. Имаме играчи, които не играят по начина, по който искаме и не показват качествата си.

В защита правим много грешки. При 1:1 имаше устрем и можеше дори да бием, но отново допуснахме елементарен гол и това ни пречупи.

Не са само Сърмов и Гаджев липсващите, и Аниете, Бедоя игра на инжекции. Но няма да се оправдаваме с това, опитваме се да играем футбол, терените също не позволяват да играем така, както искаме. Но не може да доминираш постоянно и с две грешки да губиш", отново отправи критики Иванов.

"Имаме два леки мача след нова година, така че съм убеден, че Левски ще е в първата 6-ца", каза Гонзо, който отново беше попитан за Димитър Димитров - Херо и предстоящата среща с Тодор Батков.

"Няма да говорим за едно и също нещо всеки път", лаконичен беше той.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички