Гонзо зачеркна юноша, впечатлил УЕФА


Гонзо зачеркна юноша, впечатлил УЕФА
Снимка: Иван Йочев

976 0

"Левски" ще преотстъпи през зимата един от халфовете си, твърди "Тема Спорт". Това ще е младежкият национал Радослав Цонев. Младокът не попада повече в плановете на треньора и директор Георги Иванов.

Гонзо се разочарова от него по време на гостуването на Монтана за купата. "Сините" загубиха с 0:2 на "Огоста" от втородивизионния отбор. Двете попадения в мрежата на столичани паднаха след грешки на благоевградчанина. Това бе и последният му мач за "сините" до момента, а по всичко изглежда, че ще е и до края на годината.

Интересното е, че от издънката срещу Монтана Цонев ту тренира с първия тим, ту не, а се заговори, че има контузия. Той обаче бе ползван от новия младежки селекционер и бивш негов треньор при "сините" Антони Здравков.

Радослав Цонев е роден на 29 април 1995 година. Дебютира в А група именно срещу Монтана - на 27 май 2011 година. Общо за "Левски" е изиграл 23 мача във всички турнири, отбелязал е и две попадения. След европейското първенство за юноши до 19 години Цонев бе включен в списък, публикуван на сайта на УЕФА, с 10-имата най-перспективни млади футболисти на континента.

В момента братът близнак на Радослав - Борислав Цонев, се възстановява от операция на коляното. Той ще бъде готов за игра след Нова година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички