"Левски" си връща национал


"Левски" си връща национал

1504 0

Вратарят на Локо (Сф) Божидар Митрев, който през тази есен попадаше и в плановете на Любослав Пенев за националния отбор, е пред завръщане в "Левски". Юношата на "сините" вече е провел предварителни разговори с фактори в управлението на "Герена" и се очаква в началото на януари да започне подготовка с тима.

Той ще се договори с ръководството на "железничарите" да прекрати своя контракт, като не е изключено дори да се откаже от няколко заплати, за да получи нов шанс в отбора на сърцето си. Митрев е засипван от похвали от своя треньор в "Надежда" Владо Манолков и въпреки че допусна няколко грешки в мачовете от „А" група, показва постоянство и възвръщане на формата.

В началото на кариерата си Божката бе взет в първия тим на "Левски" от Станимир Стоилов и се конкурираше с Георги Петков и Николай Михайлов. За кратко той имаше дори статут на титуляр, но след привличането на Пламен Илиев той предпочете да напусне, след като му бе дадено да разбере, че ще е резерва и на Тигъра. Няколко месеца Митрев не можа да си намери отбор в чужбина и само поддържаше форма, след което подписа с Локомотив (София) по настояване на Емил Велев.

Последният треньор, извел "Левски" до титла, е с основна заслуга за възродената кариера на родения на 31 март 1987 година страж.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички