Гонзо: Всяка година тръгваме с големите кошници и... нищо


Гонзо: Всяка година тръгваме с големите кошници и... нищо

898 0

Всяка година в последните 5-6 тръгваме с "големите кошници" - шампиони и Купа на България, а накрая не стигаме до никъде, обяви спортният директор на "Левски" Георги Иванов - Гозно.

"Затова сега сме решили да бъдем по-скромни. Караме играчите да дават най-доброто от себе си, да се борят за победата във всеки мач, пък той апетитът си идва с яденето. След като свърши полусезонът, ще можем да направим анализ какви точно искаме – дали ще се борим за шампиони и най-вече ще имаме сили за това. Сега най-важното е да печелим мачовете, които ни предстоят", каза още той.

Бившият нападател коментира и предстоящият съперник на "сините" - Пирин.

„Да ви кажа честно, имат добри футболисти. Сега не трябва да говоря кои точно, защото след една седмица имаме мач и сега да не излиза така, че провокирам Пирин. Ще бъде много труден мач за "Левски". След равните с Литекс и Лудогорец самочувствието на Пирин е високо. Проблемът при тях е психологически, защото те показаха добра игра в много от срещите си, но пропуснаха положения, дузпи. Ако бяха си решили тези мачове – ние дори бяхме един от отборите, срещу които можеха да спечелят – Пирин нямаше да бъде на това място. При тях напрежението е доста голямо, защото всеки мач те се борят за оставане в елита и е като финал“, добави Иванов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички