"Левски" следи двама нападатели от Холандия


"Левски" следи двама нападатели от Холандия

1027 0

Холандци са нападателите, които следи спортно-техническият щаб на "Левски", съобщава "Тема Спорт". В тази страна миналата година по това време скаутсваше и очаквания за нов треньор на тима Димитър Димитров-Херо, който така и не зае поста.

Както е известно, приоритет в селекцията на "сините" за зимата е подсилване на атаката. В момента "Левски" разполага само с един чист централен нападател - Умар Диаби, след като Атанас Курдов бе освбоден.

Двама от нападателите, които са в полезрението на "сините", са Рик тен Воорде

от Еммен и Роланд Бергкамп от Спарта Ротердам. Първият е на 24 г. и до този момент през сезона е изиграл 13 мача за Еммен, в които е вкарал пет гола. Висок е 187 см. и може да се подвизава като централен нападател, но и по двете крила.

Играл е още за Дордрехт, НЕК Наймеген, Ваалвайк, НАК Бреда и немския Падерборн.

Бергкамп също е на 24 г. Има 9 мача и 3 гола от началото на сезона. Висок е 196 см. Освен в Спарта е играл още за Еммен, ВВВ Венло, Екселсиор и английските Брайтън и Рочдейл.

Освен централен нападател от "Левски" следят играчи на постовете вратар, централен защитник и ляво крило. Предложени са им футболисти от Португалия и Франция.

* На снимката горе е Роланд Бергкамп

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички