Гонзо вдигна ръце: Нямам обяснение!


Гонзо вдигна ръце: Нямам обяснение!

1345 0

Треньорът на Левски Георги Иванов-Гонзо вдигна ръце от отбора и си призна, че няма обяснение за това, което се случва. "Сините" бяха смазани от Литекс в дербито на 6-ия кръг от "А" група в Ловеч с 3:0.

"Необяснима е за мен неувереността, паниката в редиците ни през първите минути от мача. Тогава не се противопоставихме така, както трябва, призна Гонзо. - През втората част играхме добре. Но искам да виждам отбора на Левски още от първата минута така. При толкова опитен отбор направо съм учуден, че има такава паника и дезорганизация на терена. Не се получиха нещата през първото полувреме, нищо не успяхме да направим. След първия гол се отворихме, но ни вкараха втори. А ние не успяхме да върнем нито един".

Гонзо обясни, че е избрал Валери Божинов да излезе титуляр срещу Литекс, защото Валери Домовчийски имал проблеми през седмицата и не бил готов за мача. Според Иванов, пробите на Божинов в Англия са му изиграли лоша шега и затова той не се е представил добре в Ловеч. Гонзо призна, че е очаквал много повече от него в тази среща.

"Левски винаги играе за победа, заяви за пореден път и по традиция Гонзо. - След тази тежка загуба ще трябва да спечелим в петък срещу Черно море. Ще трябва да вдигнем футболистите някак до тогава".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички