Гонзо: Убеден съм, че Левски ще е фактор в първенството


Гонзо: Убеден съм, че Левски ще е фактор в първенството

4069 0

Старши треньорът на Левски Георги Иванов-Гонзо бе безкрайно щастлив от победата на неговия тим в дербито със Славия в мача от 8-ия кръг на "А" група. Успехът дойде след 2 гола в края на мача, дело на Роман Прохазка и Антонио Аниете.

"Не съм съгласен, че победата е измъчена. Видя се, че след първия гол вкарахме и втори. Поздравявам момчетата за волята да решават мачовете си в края. Много пъти смените са по-важни от основните играчи. Целият отбор искаше победата и опитваше от първата минута да сме отбора, който диктува събитията. Но ако не си вкарваме положенията, ще е трудно", коментира Иванов след края на мача.

"Убеден съм в това, което правя и вярвам, че ще постигна нещо. Писна ми от малоумни изказвания от Япония и Китай. Няма да позволя на псевдоспециалисти да критикуват мен и отбора. Убеден съм, че Левски ще бъде фактор в това първенство", натърти Гонзо.

"Доволен съм от победата, от самочувствието и желанието. Головете в края показват, че отборът има характер", завърши треньорът на "сините". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички