Гонзо: Съдията разочарова, всичко спорно даде на Берое


Гонзо: Съдията разочарова, всичко спорно даде на Берое

1368 0

Наставникът на Левски Георги Иванов бе разочарован от играта на своя тим след загубата с 0:1 от Берое в 15-ия кръг на "А" група. Той упрекна и съдията на двубоя Цветан Кръстев за поражението, посочвайки, че той е подкрепил съперника с отсъжданията си.

"Съдиите не знам дали не могат, или не искат, днес съдийството бе разочароващо. За мен това е дузпа (падането на Мигел Бедоя в 73-ата минута, бел. ред.). Но той това не го видя, а видя картона на Деко. Съдията не се справи с мача. Всички спорни ситуации ги даде за Берое", коментира Гонзо в ефира на "Диема" след мача.

"До гола в защита стояхме добре, не можахме да бъдем опасни в атака, както при другите мачове, Допускаме елементарни голове, които влияят на резултата. При елементарна ситуация Берое, без да има ситуация до момента, ни вкара гол. След червения картон стана трудно. Искахме да изравним до края, но не успяхме", анализира наставникът на "сините".

"След всяка загуба сме под напрежение. Днес беше важно да спечелим, за да си гарантираме място в тройката. Не смятам, че нямахме желание, а че не намерихме точната мотивация и точния начин на игра, за да се справим със защитата на Берое", каза още Георги Иванов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички