Гонзо призна: Искам Херо да започне веднага!


Гонзо призна: Искам Херо да започне веднага!

1410 0

Георги Иванов може би води за последен път Левски на този етап. Временният треньор заяви, че се надява Димитър Димитров-Херо да го замени след мача с Черно море, спечелен с 1:0. Ето какво още каза "синята" легенда след късния успех:

"През първото полувреме имахме проблеми. Не се ориентирахме в защитата на Черно море. Играчите преживяха тежко загубата от Литекс. Господ ни възнагради днес защото искахме и търсехме победата. Срещу отбори, които се защитават добре трябва да вкараш първото положение. Липсва ни последният пас, головият удар. Радващото е, че за да вкараме в 90-ата минута отборът показва характер".

Иванов коментира и наказанието, наложено на Левски, което остави стадиона празен днес. "Футболът е за феновете, трудно е да се играе пред празни трибуни, каза той. - Настроението не е такова каквото трябва да бъде. Парични глоби е по-добре, отколкото да ни лишават от публика. Така мачът прилича на тренировки".

За финал беше разискана и темата с Херо: "Имаме разговори с Херо. Моето желание е той да започне веднага, сега ще видя неговото желание. Надявам се през паузата да вдигнем нивото във физическо отношение. Търсим нападател, но не кой да е. От напрежението, което е в момента в Левски се излиза само с резултати", завърши Иванов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички