Гонзо прати Венци Стефанов да играе в комедийни филми


Гонзо прати Венци Стефанов да играе в комедийни филми
Снимка: БГНЕС

1275 0

Спортният директор на "Левски" Георги Иванов - Гонзо препоръча на президента на Славия Венцеслав Стефанов да се ориентира към ролята на комедиант във филми, вместо да дърпа конците в Славия. Повод за острото изказване на силния човек на "Герена" е интервю на Стефанов, в което той обвини "сините" в сериозно лоби в БФС.

"Интервюто на Венци Стефанов мога да го оприлича като комично. Би трябвало да играе в някоя комедия, а не да бъде футболен президент", сподели Иванов и отказа допълнителен коментар около ситуацията.

Президентът на Славия беше категоричен, че "Левски" се ползва с облаги от родния футболен съюз и вбеси "синя" България с изказването си от Турция преди няколко дни.

Ето и част от него:

За мен е важно с игра да стигнем до първо, второ, трето или което и да е място. Моето мнение е, че твърде несправедливо се получиха всичките тези неща и Литекс не трябваше по този начин да отпада от групата.

Защо БФС спря апелацията на Левски? Защото спря и на Литекс. Само на Левски ли да пуска? Първо Борислав Михайлов не допусна да се гласува в Изпълкома дали Литекс да остане или не. Явно са взели решение такива, юристи корифеи, които казват как трябва да се случват нещата. Явно юридически правилно е така. Аз знам, че ви боли, но как станаха седем отнетите точки на Левски? Резултатът бе 1:0 за Литекс. Как си ги преписахте тези три точки, д..а мамаму д..ба. (б.а както е известно беше присъдена служебна победа на Левски след напускането на Литекс) Служебен резултат? Купихте ли апартамент на счетоводителя на Боби?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички